MENU

Diversiteit


B2B (Business to Business) levering volgens fijnmazig distributienetwerk

Leveringen B2B geschieden binnen 2 a 3 werkdagen waarbij geheel Nederland 2 x per week wordt beleverd.

B2C (Business to consumer) levering

Levering B2C waarbij complete woonkamers door ons team worden ingericht, inclusief uitpakken/plaatsen en afmonteren. Verpakkingsmaterialen worden mee retour genomen. Mogelijkheden tot betaling per mobiele pin bij aflevering.


Projecten

Wij verzorgen ook de complete aflevering van uw project bij de eindgebruiker inclusief inhuizen en monteren.

Warehousing

Via ons magazijn met geavanceerd Warehouse Management  Systeem dat gekoppeld is aan intelligente Transport Management Systeem beheersen wij de processen van leveren, ophalen en opslag tot in de kleinste puntjes. Voorraadbeheer, goederen overslaan ? Alles is mogelijk.

Informatievoorziening

Vanuit dit TMS/WMS pakket zijn wij in staat, U, het bedrijf en de consument digitaal te informeren over de status van de orders. U ontvangt per email een lijst met geleverde orders van de dag ervoor. Tevens kunt U via de website deze orders volgen.

Het bedrijf en de consument kunnen wij per email op de hoogte brengen op het moment dat een order gereed staat voor transport, om vervolgens na de telefonisch gemaakte afspraak een bevestiging te mailen, en een dag voor levering een herinnering van de gemaakte afspraak te mailen.