MENU

Meubeldistributie


Meubeldistributie  is een specialisme dat een op maat gesneden oplossing vraagt. Deze ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat dit alleen door vervoerders met een uitgebreid netwerk efficiënt verzorgd kan worden. Het kiezen van de juiste vervoerder is daarom niet altijd eenvoudig.

Benelux

TS Meubeltransport helpt graag om ook uw Benelux-distributie soepel te laten verlopen. Met vernieuwende oplossingen en ontwikkelingen in Benelux-transporten hebben wij voor elk logistiek vraagstuk een oplossing. Uiteraard in lijn met uw wensen en volgens de wettelijke eisen.

Totaalpakket

Behalve Benelux-distributie verzorgen wij ook reguliere transporten, koeriersdiensten en beschikken wij over 20.000 m2 warehouse, zodat wij een totaal logistiek pakket kunnen bieden.
Met ons vakkundige team werkt TS Meubeltransport vanuit een centrale vestiging in Nederland. Al veel bedrijven maken gebruik van onze diensten.
       

Contact

Wilt u de proef op de som ?    
Neem voor een vrijblijvend advies, specifieke vragen over uw situatie, of een gerichte passende offerte contact op met ons commerciële team.
Bel direct voor meer info 0344-699600
Harold van Dee, Franklin Roodnat of Simon van Oort, 
Email : info@tsmeubeltransport.nl

Op- en overslag van meubels

TS Meubeltransport